Llibres de New York en català

Com encara no ens podem tele-transportar per anar a New York, les 8 hores tancats a l’avió no ens les treu ningú. Si vols aprofitar el temps per llegir una mica sobre la ciutat, aquí tens algunes idees.

Nova York a la catalana

A mig camí entre una guia de viatges i un documental a la catalana de New York. Carles Capdevila fa un retrat de la ciutat a través de la història dels catalans famosos que hi han viscut i de tots aquells llocs on encara es manté l’empremta catalana.

Valentina a Nova York
Una guia de viatges per als més petits de la casa.  La Valentina ensenya d’una forma divertida els monuments més coneguts, la gastronomia novaiorquesa i fins i tot una mica d’anglès. Una bona manera de tenir entretinguts als nens i que coneguin més d’allò que van a veure.

Màster a Manhattan

L’Eva Domínguez va guanyar una beca per fer un màster de dos anys a New York. Una història molt personal i entretinguda on l’Eva descobreix al lector la ciutat a través de les seves experiències

Trilogia de Nova York

Paul Auster fa un homenatge a la ciutat amb les novel·les breus La ciutat de vidre, Fantasmes i L’habitació tancada que componen la Trilogia de Nova York. La ciutat és un element indispensable en aquesta novel·la policíaca que enganxa. I molt.

Nova York essencial

Una guia de viatge de New York escrita en català. L’única que jo sàpiga! Una ajuda per fer la planificació, descobrir allò que no et pots perdre, els millors restaurants, hotels, excursions… 192 pàgines plenes d’informació indispensable de la ciutat.
I tu, quins llibres sobre New York has llegit? Ens en recomanes algun?

One thought on “Llibres de New York en català”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s